Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Vjeruje u srodnu dušu

Selena Gomez napokon spremna za novu vezu: "Mislila sam da je ono što sam prije imala bila ljubav"

Foto Screenshot Instagram
Foto Screenshot Instagram
Autor:
Objavljeno: 28. listopad 2019. u 19:15 2019-10-28T19:15:00+01:00

Kada si mlad misliš da ovisiš o drugoj osobi i misliš da znaš što je ljubav. Ja sam dugo vremena mislila da je to što sam prije imala bila ljubav – kaže Selena

Selena Gomez još uvijek vjeruje u ljubav. Popularna pjevačica izjavila je za američke medije kako je ponovno spremna za novu ljubav, nakon što je prije dvije godine posljednji put prekinula vezu s Justinom Bieberom.

- Zadnje dvije godina sam provela kao slobodna djevojka i htjela bih znati kako će izgledati ljubav u budućnosti za mene. Želim pravu ljubav i ne želim da to bude odnos prepun pravila i s manjak komunikacije. Što više odrastaš, tražiš ljude koji su zapravo dobro za tebe i koji su zapravo na istoj valnoj duljini – izrazila je svoje osjećaje Selena.

Gomez je, osim Biebera, tijekom 2017. godine bila u vezi i sa pjevačem The Weekndom, a sada kaže kako je iz svoje prošlosti kroz teži način naučila lekciju.

- Kada si u fazi života u kojoj prvi put doživljavaš ljubav, to može biti i malo toksično. Kada si mlad misliš da ovisiš o drugoj osobi i misliš da znaš što je ljubav. Ja sam dugo vremena mislila da je to što sam prije imala bila ljubav – dodala je Selena koja je sebe opisala kao beznadno romantičnu i da je spremna ponovno ući u vezu, ali i da je trenutno zadovoljna svojim "slobodnim" životom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze