Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Otvorena sezona

foto U Opatiji otvoren jubilarni, 20. Sajam vjenčanja: 'In' su kraljevske vjenčanice

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2019. u 14:12 2019-11-24T14:12:05+01:00

U programu su sudjelovali i spisateljica Ivana Grabar te plesni virtuoz Elio Bašan, a sajam je i ove godine podržao nacionalni projekt »Želimo vježbati vid« kojim se ističu problemi slabovidne djece u Hrvatskoj

Sezona sajmova vjenčanja otvorena je jučer u Sportskoj dvorani »Marino Cvetković«, gdje se još i danas održava jubilarni, 20. Sajam vjenčanja u Opatiji, jednom od najpopularnijih gradova za romantično uplovljavanje u bračnu luku.

Već tijekom prvog sajamskog dana, interes budućih mladenaca i ostale publike bio je velik, a uz bogatu ponudu svega što je potrebno za jedan od najznačajnijih dana u životu, pozitivnoj energiji su doprinijeli i brojni popratni sadržaji: od promocija i radionica, sve do večernje gala modne revije.

U programu tijekom dana uz ostale su sudjelovali spisateljica Ivana Grabar i plesni virtuoz Elio Bašan, a sajam vjenčanja je i ove godine podržao nacionalni projekt »Želimo vježbati vid« kojim se želi podići svijest o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Naime, sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki je posjetitelj mogao osvojiti vrijedne nagrade, te pomoći djeci s poteškoćama s vidom.

Praznik za oči

Kruna jučerašnjeg sajma bila je gala modna revija vjenčanica tijekom koje su nacionalni projekt »Želimo vježbati vid« podržale brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Martine Majerle, Jelene Urukalo Murina, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Ivane Delač te članica Plesne skupine RiS dance centar Ivone Brnelić.

4119215

Pred mnogobrojnim fotoobjektivima, ove su kraljice elegancije i stila nosile vjenčanice iz različitih modnih salona, a okupljena publika je njihove nastupe nagrađivala pljeskom. Poznavatelji prilika kažu da su danas u modi »kraljevska vjenčanja«, što se pokazalo i tijekom modne revije koja je obilovala svečanim toaletama optočenim šljokicama.

4119201

Pravi »praznik za oči«. Vjenčanice koje su predstavili modni kreatori bile su većinom bijele ili pastelnih tonova, no za one »špože« koje tijekom sudbonosnog »da«

Mame i kćeri

Mnoge su slavne mame jučer u Opatiji podijelile modnu pistu uz svoje kćeri, pa se tako ponosna na svoje nasljednice, publici predstavila Danijela Gračan u pratnji kćeri Eme i Alme, zatim Jelena Urukalo Murina s kćerkicom Ilonom, te Majda Šušelj Tare s kćerkicom Nikom.

4119199

Nastup najmlađih manekenki koje je, »blaženi među ženama« pratio i neopisivo simpatičan dvojac dječaka u ulogama mladoženja, publika je popratila s velikim odobravanjem.

Fotoaparati i mobiteli su imali najviše posla na samom kraju revije, kada su pistu zauzele najprije male manekenke, te potom u završnom defileu prekrasne mladenke svih dobnih uzrasta.

4119207

Sajam koji vrijedi pogledati ostaje otvoren i danas od 10 do 20 sati, a ulaz je slobodan.

4119210

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.