Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
EXTRAVAGANT GALA

foto Četvrto izdanje poznate modne manifestacije predstavlja petnaest dizajnera

Foto Filip Gržinčić
Foto Filip Gržinčić
Autor:
Objavljeno: 22. rujan 2018. u 12:14 2018-09-22T12:14:03+02:00

Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, a fotografije potpisuje Filip Gržinčić

Četvrtim izdanjem modne manifestacije Extravagant Gala, lifestyle emisija Extravagant obilježit će 15 godina emitiranja.
Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, a fotografije potpisuje Filip Gržinčić.

Extravagant Gala ove godine održat će se u ponedjeljak 8. listopada s početkom u 19 sati, a predstavit će se petnaest najpoznatijih Hrvatskih dizajnera, svaki s po jednom ekstravagantnom haljinom. Na ovogodišnjoj reviji izlažu Juraj Zigman, Matija Vuica, Lei Lou by Alex Dojčinović, Boris Pavlin, Envy room, Elfs, Boudoir, Alduk, Bite My Style by Zoran Aragović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy`s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić.

Filip GRŽINČIĆ

Generalni pokrovitelj manifestacije je Estetski centar Eternity, a sav prihod od ulaznica ove je godine namjenjen Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Filip GRŽINČIĆ

Pripreme za četvrto izdanje modne manifestacije počele su najavnom kampanjom koja je kako sami kažu najposebnija do sada.

FIL_0180

Modeli su se u prostoru Guvernerove palače borili s rogovima, pridržavali satove, svirali instrumente koje su za potrebe snimanja posudili iz HNK Ivana pl. Zajca.

Filip GRŽINČIĆ

Svoj je pečat cijeloj priči dala je bajkovita haljina s potpisom Linde Lukežić,  za šminku i frizuru pobrinule su se Iva Berišić i Ana Mikulec.
A uz lijepu Anu Lešić iz Tijara model mamagementa, u ulozi modela odlično se snašao Ivan Jurković.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze