Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
17. veljače 2020.
Nova kampanja

foto Aragovićeva vizija punka: BiteMyStyle predstavio novu kolekciju jesen / zima

Foto Denis BUTORAC
Foto Denis BUTORAC
Autor:
Objavljeno: 2. prosinac 2018. u 12:36 2018-12-02T12:36:07+01:00

Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju  snažne, buntovne i energične žene za koju je namijenio ovu kolekciju

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu punkom i rockom. Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju snažne, buntovne i energične žene kojoj je namijenio ovu kolekciju.

– Često sam u radu inspiriran glazbom pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom glazbenom erom, naravno, na moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak koji kombiniram s prugama i točkama, ističe Aragović.

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada su krojevi u pitanju, sežu od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama), pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput pencil suknji i haljina).

– U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju – rekao je dizajner.

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Nada Ivančić iz agencije Talia, za čiji se izgled pobrinuo tim s kojim dizajner surađuje već godinama. Tako kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make up Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua i Jean D'Arcel, dok je za styling bio zadužen Leon Ivanuša.

Da je snimanje kampanje timski posao koji uz sebe nosi određenu dozu odgovornosti, slaže se i Denis Butorac koji se našao iza objektiva Zoranove najnovije kampanje. Rezultat velikog izazova osmišljavanja cjelokupnog vizuala koji je uspio spojiti sa sebi bliskom estetikom, Denis predstavlja kroz atmosferične fotografije snimljene na već spomenutoj lokaciji, dok su Luna i Nada utjelovile samouvjerene i ženstvene BiteMyStyle žene koje je fotograf uskladio uz svoju viziju alternativne djevojke.

BMS0040

BMS0050

BMS0060

BMS0090

BMS00100

BMS0080

BMS0070

BMS0030

BMS0020

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.