Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.

The Frajle rasprodale Opatiju, odradit će još jedan koncert za Dan Frajli

Foto Nikola Jovanović
Foto Nikola Jovanović
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2019. u 15:14 2019-02-01T15:14:43+01:00

Dodatni koncert The Frajli bit će održan dan nakon, odnosno 9. ožujka, uz isto mjesto i vrijeme održavanja – centar Gervais u 20 sati

OPATIJA Koncert popularnog sastava The Frajle 8. ožujka u centru Gervais pod nazivom „The Frajle za Dan frajli“ u organizaciji Festivala Opatija, rasprodan je u rekordnom roku!

- Iz želje da uvijek kada je to moguće idemo na ruku našim posjetiteljima, odlučili smo organizirati još jedan nastup The Frajli dan nakon, odnosno 9. ožujka, uz isto mjesto i vrijeme održavanja – centar Gervais u 20 sati, poručuju iz Festivala Opatija.

Također, zbog brojnih upita obavještavaju publiku da su ulaznice za 10. Maškarani klapski maraton koji se održava 22. veljače u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner također rasprodane.

Rasprodane su ulaznice i za Doru koja se održava 16. veljače u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, dok je za koncerte Simfonijskog i Jazz orkestra HRT-a koji se održavaju 14. i 15. veljače u centru Gervais ostao još manji broj ulaznica.

U subotu, 23. ožujka u Klubu Gervais nastupit će Mia Dimšić, mlada kantautorica i jedna od najvećih glazbenih senzacija posljednjih godina za čije se koncerte uvijek traži karta više.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna kreću u prodaju 1. veljače. Uz obiteljski popust (roditelj i dvoje djece), cijena ulaznice iznosi 60 kuna, a moguće ga je ostvariti na blagajnama Festivala Opatija.

- Kao što je vidljivo, programi se vrlo brzo rasprodaju što je ponavljanje trenda iz prethodne godine, stoga iznova molimo sve naše posjetitelje da na vrijeme dođu do svojih ulaznica, kažu u Festivalu Opatija.

Ulaznice za programe Festivala Opatija mogu se kupiti on-line putem sustava Mojekarte.hr, a dio događanja i putem sustava Eventim.hr.

Ulaznice je moguće kupiti i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u opatijskom centru Gervais sat vremena prije svih programa koji se tamo održavaju, u Rijeci u Dallas Recordsu, Croatia Records Music Shopu, Foto Reviji, u New Soundu u Matuljima, KD Kostrena, Istra Sport Pula, itd.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.