Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
14. listopada 2019.
Počela turneja

foto Spektakl u Dvorani mladosti: Severina u Rijeci zasjala u punom sjaju

Foto Sergej DRECHSLER
Foto Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2013. u 22:01 2013-03-23T22:01:00+01:00

U Rijeci je Seve otpočela turneju "Dobrodošao u klub" kojom promovira istoimeni album

RIJEKA Popularna pjevačica Severina na  koncertu u prepunoj Dvorani mladosti na Trsatu zasjala u punom sjaju te potvrdila titulu kraljicu estrade, ako je suditi prema reakcijama publike.

U Rijeci je Seve otpočela turneju "Dobrodošao u klub" kojom promovira istoimeni album.

Koncert pred riječkom publikom mogao bi se nazvati i spektaklom, prije svega radi izvrsnog scenskog nastupa upotpunjenim vizualnim efektima filmskog i video umjetnika Dorijana Kolundžije iz »Galerije 12«.

Uz nevjerojatan light show, sjajne plesače ansambla Maestroa koreografa Anžeja Škrubeja koji su se predstavili vrlo efektnom koreografijom,

Severina u Rijeci 1 Foto Sergej DRECHSLER.jpg (21)
Severina u Rijeci / Foto S. Drechsler

Seve Nazionale koncert je otvorila u nešto bržem ritmu uz Italijanu, a publika se dodatno razdrmala na Uzbunu, Lolu i Tarampanu.

Severina se i ovog puta, baš kao kod promocije albuma Zdravo Marijo, poigrala s Crkvom.  Naime, za Dobrodošao u klub upriličila je posljednju večeru. Apostoli su bili plesači, dok je splitska pjevačicarašrenih ruku za zapjevala Dobrodošao u klub, oko za oko, zub za zub. Zaredala je potom nešto starije hitove, Mili moj, Prijateljice, Pogled ispod obrva, Tridesete, Grad bez ljudi...

Izvrsnom scenskom nastupu pridonijeli su i efektni, originalni kostimi pjevačice koje je osmislio stilist Marko Mitanovski koji je dosad odjevao mnogo poznatije svjetske zvijezde, Lady Gagu, Beyonce i Skunk.

Severina u Rijeci 1 Foto Sergej DRECHSLER.jpg (1)
Severina u Rijeci / Foto S. Drechsler

Cijeli nastup osmislio je poznati slovenski kazališni redatelj Tomaž Pandur, a u polsu mu je pomagala dramaturginja Livija Pandur.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.