Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4n
Sutra: 9° 9° 4n
24. siječnja 2020.
Dva rasprodana koncerta

Publika u Klub.u pjevala sa Zabranjenim pušenjem

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 12. svibanj 2014. u 11:51 2014-05-12T11:51:28+02:00

Od singla »Neću da budem Švabo u dotiranom filmu«, preko pjesama kao što je »Balada o Pišonji i Žugi« i »Fikreta«, Sejo Sexon i njegovo društvo redali su hitove koje su svi dočekali s oduševljenjem

RIJEKA  Dva rasprodana nastupa te više od četiri sata dobre glazbe i još bolje atmosfere – ono je što su članovi grupe Zabranjeno pušenje proteklog petka i subote pružili svojim obožavateljima na koncertima u Klub.u na Trsatu.

Jedan od najpoznatijih bendova bivše države repertoar je prilagodio ambijentu, malom klubu koji ih je podsjetio na vremena kada su započinjali karijeru i svirali u malim studentskim klubovima.

Od singla »Neću da budem Švabo u dotiranom filmu«, preko pjesama kao što je »Balada o Pišonji i Žugi« i »Fikreta«, Sejo Sexon i njegovo društvo redali su hitove koje su svi dočekali s oduševljenjem.

Grupa koja je deseti studijski album »Radovi na cesti« objavila prošle godine pred riječkim je fanovima izvela i druge uspješnice kao što su: »Lijepa Alma«, »Sena pleše«, »Možeš imat moje tijelo«, »Pos'o, kuća, birtija«, »Yugo 45«, »Guzonjin sin«, »Karabaja«, »Nedelja kad je otišao Hase« i »Zenica Blues«.

Energičnu publiku koja je zajedno s njima otpjevala baš sve pjesme, članovi Zabranjenog pušenja u petak su počastili odličnim dvosatnim nastupom, a slično je bilo i dan kasnije kada su uz izmijenjeni repertoar svirali i nešto duže. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.