Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 1
Sutra: 24° 24° 1
20. travnja 2019.
Put po mom

Pjesme pune ljubavi i sreće: Nikolina Tomljanović predstavila prvi solo album

Foto: Roni Brmalj
Foto: Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2018. u 14:06 2018-12-04T14:06:08+01:00

Publici u Dnevnom boravku Nikolina se predstavila uz pratnju benda koji čine Zvonimir Radišić i Mario Šimunković na gitarama, Sebastian Mavrić na violini te prateća pjevačica Ana Kabalin

RIJEKA Pred brojnim kolegama i prijateljima i pod budnim okom svojih najmilijih, Nikolina Tomljanović sinoć je nastupom u Dnevnom boravku predstavila prvi samostalni album »Put po mom« koji je objavljen u izdanju Dallas Recordsa i od danas se nalazi u prodaji.

Za tu priliku, ali i za sve buduće koncerte, okupila je odličan prateći bend sastavljen od poznatih riječkih glazbenika:Zvonimira Radišića i Marija Šimunkovića na gitarama, Sebastiana Mavrića na violini te prateće pjevačice Ane Kabalin.

Na albumu se nalazi 11 pjesama, među kojima su i duet sa Sandrom Bastiančićem »Bit će sve u redu«, »Sentimentalna«, »Neponovljivo« i »Daleko« kojim se ljetos predstavila na Večerima dalmatinske šansone.

Aranžmane potpisuju Neno Belan, Vedran Križan, Robert Funčić, Matej Zec, Darko Terlević i Nikša Bratoš. Većinu pjesama producirali su Nikolinini dugogodišnji suradnici Neno Belan i Matej Zec.

– Vedran Križan i Neno Belan su bili inicijatori moje samostalne karijere. Jednom su mi u studiju rekli da bih trebala snimiti pop country album, tako je i krenulo, i za nekoliko mjeseci bila sam u studiju i snimala. Držim se tog pravca, mislim da mi dosta dobro leži i ostajem tu.

Album pršti ljubavnim tekstovima. Ušla sam u lijepu životnu fazu, ovo je bila najljepša i najsretnija godina u mom životu, a mislim da album tako i diše, otkrila nam je Nikolina.

Dok se njezina grupa E.N.I. trenutno odmara, ona je nakon četiri godine samostalne karijere spremna i za prve solističke nastupe.

– Do sad nisam previše samostalno nastupala, pogotovo ne u ovoj formaciji. Čekala sam da izađe album jer mi nije imalo smisla raditi velike gaže dok sam imala dvije pjesme. Čekala sam album, da zaokružim cjelinu, i sad mogu početi sa svirkama, zaključila je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš