Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
25. veljače 2020.
Morao odgoditi i turneju

Ozzy Osbourne otkrio kako ima ozbiljne zdravstvene probleme: "Pao sam kao slama..."

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 21. siječanj 2020. u 15:38 2020-01-21T15:38:13+01:00

Kada sam pao, bio je mrak u kupaonici, i samo sam pao kao slama na pod. Sjećam se da sam ležao misleći: "E pa, uspio si sada." - kaže 71-godišnji pjevač dodavši kako je nakon toga sve otišlo nizbrdo

- Nakon operacije u jednoj ruci više nemam osjeta, noge su mi cijelo vrijeme hladne. Ne znam je li to od Parkinsonove, ali je to veliki problem. Prerezali su mi živce kad su me operirali. Nikad nisam čuo za bolove u živcima, to stvarno je čudan osjećaj - rekao je popularni britanski pjevač Ozzy Osbourne u intervjuu za Good Morning America u kojem je progovorio o teškoj 2019. godini koja ga je natjerala i na odgodu svjetske turneje. 

Nakon što je pao u svojoj kupaonici, Osbourne kaže da je proživio "najbolniju" godinu koju je skoro cijelu proveo oporavljajući se kod kuće. Morao je ići na operaciju kralježnice jer su mu se metalne šipke, koje je imao od prethodne nesreće na biciklu, poremetile. Nakon nesreće morao je dobiti 15 vijaka u kralježnici. 

- Kada sam pao, bio je mrak u kupaonici, i samo sam pao kao slama na pod. Sjećam se da sam ležao misleći: "E pa, uspio si sada." - kaže 71-godišnji pjevač dodavši kako je nakon toga sve otišlo nizbrdo.

Supruga Sharon objavila je i kako su njezinome suprugu dijagnosticirali Parkina 2, oblik Parkinsonove bolesti. 

- Postoje zapravo različiti tipovi Parkinsonove bolesti, iako nisu smrtonosne one djeluju na određene živce u vašem tijelu. To je kao da imate jedan dan jako dobar, a drugi jako jako loš - kaže Sharon Osbourne. 

Ozzy je sada na tabletama za Parkinsonovu bolest, kao i na tabletama za živce, a zbog svega je morao odgoditi svoju svjetsku turneju, što mu je najteže i palo. Osim pada, imao je još zdravstvenih problema poput infekcije na ruci te ozbiljnih komplikacija zbog gripe. 

- Riječi ne mogu opisati koliko sam frustriran, bijesan i depresivan što ne mogu pjevati na pozornici sada - objavio je još u travnju Osbourne. 

Mnogi mediji tada su pisali kako je pjevač na "samrtnoj postelji", ali Ozzy je to sve negirao te je sada službeno objavio kako je u razdoblju oporavka koje kod njega jednostavno traje malo duže. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.