Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 2
Sutra: 9° 9° 2
19. siječnja 2020.
Suradnja s Ivanom Zakom

Experimentalno: Tara u nikad provokativnijem izdanju

Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara
Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara
Autor:
Objavljeno: 2. prosinac 2019. u 22:50 2019-12-02T22:50:04+01:00

Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a „Experimentalno“ je prvi korak ka tome

 

Odlična suradnja pjevačice Tare i Ivana Zaka kao autora i producenta projekta se nastavlja i to provokativnom pjesmom i visokobudžetnim spotom „Experimentalno“ koju potpisuje IZ Videos, a koja progovara o erotičnom odnosu muškarca i žene. Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a „Experimentalno“ je prvi korak ka tome.

Nakon velikog hita, dueta s Ivanom  Zakom „Naj,naj“ i pjesme „Kakva noć“ koja je vladala ljetnim partyjima, vrijeme je za  nešto potpuno drugačije, intrigantno.

Tara je odabrala novi glazbeni stil koji joj savršeno pristaje, a to će dokazati pjesmom - „Experimentalno“.  Vokalne sposobnosti ove atraktivne pjevačice su neupitne, a odlično i glumi što se može vidjeti u novom spotu koji je zamišljen kao dekadentna kostimirana zabava smještena u tajnovitoj vili.

Tara: Experimentalno

Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara koja je ovom pjesmom definitivno odlučila zaintrigirati publiku i osvojiti ju novom, modernom produkcijom pjesme, ali i spota.

„Pjesma progovara o muško-ženskom odnosu koji nije uvijek ravnopravan i ponekad se žena zaista može osjećati kao objekt. No tada se bude jake emocije, moć žene koja pokazuje svoju snagu te kroz magiju ljubavi mijenja taj odnos u svoju korist“, objasnila je pjevačica Tara koja je već neko vrijeme u studiju i priprema prvi samostalni album koji će potpisati Ivan Zak, odnosno  IZ Produkcija, a popratit će ga vrhunski spotovi IZ Videos.

Kraj godine za ovu Istrijanku bit će u znaku promocije novog singla na brojnim pozornicama cijele regije.    

  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.