Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. rujna 2019.
Nastup za pet

foto Damir Kedžo oduševio Trsat: pred mladim pjevačem svjetla budućnost

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2013. u 15:54 2013-09-06T15:54:00+02:00

Tijekom dvosatnog nastupa Damir Kedžo pokazao je da jako dobro zna i kako animirati publiku, tako da izvrsna  atmosfera kako na pozornici tako i među posjetiteljima nije izostala.

RIJEKA Sinoćnji nastup Damira Kedže i gostiju, održan u sklopu osmog Ljeta na Gradini, nesumnjivo će ostati zapamćen kao jedan od ponajboljih, ako ne i najbolji koncert održan ovog ljeta u prostoru trsatskog kaštela.

Mladi omišaljski pjevač, koji je za svoje vokalne sposobnosti višestruko nagrađivan, koncert je otvorio dvostruko nagrađenom MIK-ovskom uspješnicom »Kanet na vetru«, u čijoj su mu se a capella izvedbi pridružili i članovi muške klape Kastav.

Budući da je prvi veliki koncert u njegovoj karijeri bio zamišljen kao presjek njegovog dosadašnjeg rada, na repetroaru su mu se našle pjesme s njegovog debitantskog albuma, kao što je »Kažnjen u duši«, »Idem«, »SOS za nas« te obrade pjesama, kao što je »Rolling in the deep« i »She Wolf« te drugih aktualnih glazbenih hitova svjetski poznatih izvođača, po kojima je u zadnje vrijeme postao najpoznatiji.

 
Jedan od najdojmljivijih mladih muških vokala sinoć je na Trsatsku gradinu privukao mnogobrojnu publiku, među kojom su uz njegove fanove i prijatelje bile i njegove brojne kolegice, kolege, poslovni suradnici...

Tijekom dvosatnog nastupa Damir Kedžo pokazao je da jako dobro zna i kako animirati publiku, tako da izvrsna  atmosfera kako na pozornici tako i među posjetiteljima nije izostala.

kedzo12
Koncert Damir Kedžo / Snimio Sergej DRECHSLER

Interakcija s publikom do izražaja je posebno došla tijekom izvedbe evergreena »Stand by me« i pjesme »Crazy Little Thing Called Love«, kojom je započeo očekivani bis.

Veliku instrumentalnu podršku Kedži su sinoć pružali iskusni momci iz njegovog pratećeg benda – Dorian Cuculić na klavijaturama, Zvonimir Radišić na gitari, Alen Tibljaš na bubnjevima i Damjan Grbac na basu te prateće pjevačice Ana Hriljac i Lucija Štefančić.

Izvrsni su bili i gosti – muška klapa Kastav te riječka pjevačica Tina Vukov, koja je u duetu s Kedžom izvela hit »Stay«, a predstavila se i svojom uspješnicom »Tuga dolazi kasnije«. Iako najavljena, pjevačka diva Radojka Šverko zbog problema sa zdravljem nije sudjelovala u sinoćnjem koncertu, zbog čega je mladi pjevač iz Omišlja morao sam izvesti Stingov hit »Fragile«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.