Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Koncert za pamćenje

foto 'Božić je ljubav': Antonio Krištofić i Matea Dujmović nastupili u Opatiji

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2017. u 0:00 2017-12-16T00:00:00+01:00

 Dio prihoda  ide  obiteljima slabijeg imovinskog statusa

OPATIJA »Božić je ljubav« poručili su u Opatiji, u duetu na pozornici Gervaisa Antonio Krištofić i Matea Dujmović na svečanom koncertu koji je uz sve druge kvalitete koje je imao, bio poseban i po humanitarnome karakteru, budući da će se dio prihoda donirati za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog statusa.

Mladi, talentirani i vrlo perspektivni pjevači koji su se proslavili uspješnim nastupima u televizijskim serijalima »X-faktor« i »The Voice« stekavši simpatije ljudi diljem Hrvatske, sada su se predstavili na najbolji mogući način i pred opatijskom publikom koju su također svojim interpretacijama, glasovnim mogućnostima i kompletnim nastupom i repertoarom u ovom predblagdanskom ugođaju, bezrezervno osvojili.

F1512AM8
Antonio Krištofić i Matea Dujmović u Gervaisu / Snimio Marin ANIČIĆ

Na današnjem koncertu za pamćenje pridružili su im se i glazbeni gosti Vivien Galletta, mladi gitarist Natko Štiglic,  plesna grupa Flame i zbor Korezin.

Izvođači su nastupili na pozornici koja je pretvorena u božićno dekorirani dnevni boravak, jer su i na repertoaru bile pretežno božićne pjesme. Publika je posebno dobro prihvatila što su osim na hrvatskom jeziku s naglaskom na čakavštinu, pjevali i izvorne pjesme na engleskom i talijanskom jeziku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Prelazak na DVBT-T2 signal ne znači da morate kupovati novi televizor ili prijemnik
Novi sustav odašiljanja televizijskog signala pred vratima

Prelazak na DVBT-T2 signal ne znači da morate kupovati novi televizor ili prijemnik