Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Nikolina Tomljanović

Bivša "enica" predstavlja album: 'Nema ljepšeg nego kad kći pjevuši tvoje pjesme'

Foto Kristina Barišić
Foto Kristina Barišić
Autor:
Objavljeno: 3. prosinac 2018. u 9:26 2018-12-03T09:26:14+01:00

Na albumu prvijencu bivše Enice se nalazi jedanaest pjesama, među kojima i brojne uspješnice

RIJEKA Nakon četiri godine samostalne karijere i brojnih singlova, posljednjim singlom »Daleko«, Nikolina Tomljanović zaokružila je cjelinu i izdala svoj prvi samostalni album - »Put po mom«.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, među kojima i brojne uspješnice – dueti sa Sandrom Bastijančićem »Bit će sve u redu« i »Sentimentalna« te »Neponovljivo« i posljednja »Daleko« s kojim se ove godine predstavila na Večerima dalmatinske šansone. Aranžmane potpisuju Neno Belan, Vedran Križan, Robert Funčić, Matej Zec, Darko Terlević i Nikša Bratoš, a većinu pjesama na albumu producirali su Nikolinini dugogodišnji suradnici Neno Belan i Matej Zec, koji su slijedili Nikolinin pop-country pravac.

»Zahvala prije svega Neni Belanu i Vedranu Križanu koji su me svojom izjavom 'Ti trebaš snimiti country album' upravo na to i potaknuli. Hvala Jakobu, najboljem suprugu na svijetu i najboljoj kćeri - nema ljepšeg nego kad ti kći pjevuši tvoje pjesme! Hvala svim suradnicima na velikom povjerenju!«, kazala je Nikolina Tomljanović koja će danas s početkom u 20 sati u u caffe baru Dnevni boravak album predstaviti onima koji vole i prate njen rad.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.