Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
24. veljače 2020.
Logistički razlozi

Nastavak blockbustera iz 1980-ih: »Top Gun: Maverick« u kinima tek na ljeto 2020. godine

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 30. kolovoz 2018. u 15:40 2018-08-30T15:40:27+02:00

Glavnu ulogu u filmu, kao i u prvom nastavku, imat će slavni Tom Cruise

Nakon novog »Jamesa Bonda«, još jedan iščekivani filmski hit u kina neće doći »na vrijeme«. Film »Top Gun: Maverick« koji je premijeru trebao imati u srpnju sljedeće godine, zbog »logističkih razloga« odgođen je za srpanj 2020. godine. Iako je prva faza rada na filmu započela već u svibnju, prema priopćenju iz filmskog studija, premijera filma odgađa se za godinu dana kako bi u tom razdoblju bilo moguće posvetiti se snimanju zrakoplovnih scena najnovijim tehnologijama.

Glavnu ulogu u filmu, kao i u prvom nastavku, imat će slavni Tom Cruise koji je početak produkcije u svibnju obilježio objavljivanjem fotografije na Twitteru na kojoj je prikazan u odori pilota Petea »Mavericka« Mitchella kojeg je prvi put utjelovio prije 32 godine.

Prošlog je mjeseca potvrđeno je da će ulogu Icemana u filmu reprizirati Val Kilmer, a najavljeno je i da će se glumačkoj ekipi pridružiti Jon Hamm te Ed Harris. Film će režirati Joseph Kosinski koji je prije tri godine, kad je prvi put objavljeno da će se snimati nastavak »Top Guna«, izjavio kako će nastavak blockbustera iz 1980-ih godine pokazati kako se i koliko svijet vojske i zrakoplovstva promijenio od tada do danas.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma