Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 3
Sutra: 14° 14° 3
14. listopada 2019.
U potrazi za ljubavlju

Coldplay objavio video za pjesmu »Ink«: Kraj na izbor gledateljima

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 29. studeni 2014. u 16:57 2014-11-29T16:57:26+01:00

Postoji 300 različitih ishoda za video objavljenim na stranicama benda, a scenarij za njega, režiju i animaciju potpisuje losanđeleska agencija Blind

Britanski alternativni rock bend Coldplay objavio je na svojim službenim stranicama interaktivni video s višestrukim krajevima za pjesmu »Ink«, četvrti singl s albuma »Ghost Stories«, piše Daily Mail.

Gledatelji će moći upravljati videom tako da sami biraju način na koji teče radnja, što će u konačnici utjecati na kraj spota.

Animirani video koji počinje s likom izbačenim na obalu, donosi priču o čovjeku koji je u potrazi za svojom otuđenom ljubavi, a pri svakoj prepreci gledatelji imaju deset sekundi da odluče o njegovom idućem potezu.

Postoji 300 različitih ishoda za video objavljenim na stranicama benda, a scenarij za njega, režiju i animaciju potpisuje losanđeleska agencija Blind.

Pjesmu »Ink« je napisao pjevač Chris Martin sa svojim kolegama iz benda, a poput riječi pjesme, video reflektira neke od borbi koje otac dvoje djece prolazi u osobnom životu, dok animirani lik u videu nevjerojatno sliči frontmenu.

»Ink« je jedini glazbeni video koji se ne nalazi na bendovom »Ghost Stories Live 2014« DVD-u koji spaja neke od njihovih nastupa uživo diljem svijeta s videima za gotovo svaku pjesmu na albumu.

Prije »True Love«, Chris i ostatak članova benda snimili su spot za optimističnu pjesmu »Sky Full Of Stars«, za koju je Martin nedavno priznao da je inspirirana njegovom blagom opsjednutošću s glazbom Katy Perry.

»Da budem potpuno iskren, dosta sam slušao Katy Perry«, rekao je pjevač. »Puno njenih pjesama ima isti slijed akorda cijelo vrijeme..., a onda sam shvatio da su mnogi drugi to isto napravili, počevši s Nirvanom kao klasičnim primjerom sa pjesmom »Smells Like Teen Spirit«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.