Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
24. siječnja 2020.
Jahorina

Ski retro opening 13.-16.12.

Ski retro opening 13.-16.12.
Ski retro opening 13.-16.12.
Autor:
Objavljeno: 13. studeni 2018. u 9:54 2018-11-13T09:54:12+01:00

Doživite snježnu idilu, lude Apres Ski zabave do jutarnjih sati, koncert Crvene jabuke, Retro olimpijadu, Vučka, sarajevski ćevap, burek, baklave…

Za mnoge, prosinac je mjesec kada započinje ski sezona, a kažu da je važno otvoriti sezonu s dobrim provodom. Arriva travel ima pravo rješenje za one koji osim sportskog doživljaja, ski opening doživljavaju i kao vikend dobre zabave i druženja.

Pozitivna energija

U suradnji s Olimpijskim centrom Jahorina vodimo Vas na ski opening, ali ne na opening na kakav već godinama odlazite u austrijska i talijanska skijališta. Želja nam je da se vratite u davne 80-e koje je obilježila dobra glazba i nezaboravna Olimpijada u Sarajevu. Svi pamtimo Vučka, grandiozno otvaranje Olimpijade, ali i mnoge glazbenike koji su obilježili tu epohu. Pronađite u dnu svog ormara vašu staru ski tutu, skijašku traku za glavu ili čak stare Elanke i uz puno pozitivne energije pridružite nam se na polascima iz Rijeke, Zagreba, Splita, Pule, Osijeka i Krka da zajedno uz obilje dobre glazbe, hrane i animacije obilježimo lude 80-e. Jedni od glazbenika koji su dali pečat 80-ima su svakako Žera i Crvena jabuka.

IMG_2371o

Garancija snijega

Danas, 34 godina nakon Olimpijade, Jahorina nudi 35 km staza, suvremene žičare, 10 km nordijskih staza, hotele, pansione i apartmane svih kategorija i garanciju snijega obzirom na novo izgrađeni sustav za umjetno osnježavanje gdje su sve staze pokrivene umjetnim snijegom.

Pridružite se fantastičnoj atmosferi i doživite: snježnu idilu, lude Apres Ski zabave do jutarnjih sati, koncert Crvene jabuke, Retro olimpijadu, Vučka, sarajevski ćevap, burek, baklave… sve to i još više na Arriva travel otvorenju skijaške sezone 2018 - 2019!

Više informacija na: www.atravel.hr

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.