Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. siječnja 2020.
Desire Central Station

"Aleksandra Zec" u Subotici

"Aleksandra Zec" u Subotici
"Aleksandra Zec" u Subotici
Autor:
Objavljeno: 29. studeni 2014. u 9:58 2014-11-29T09:58:03+01:00

Tema ovogodišnjeg festivala je »Sad ili nikad!«, gostuju kazališta iz Francuske, Mađarske, Slovenije, Makedonije i Belgije, a iz Hrvatske još sudjeluje Montažstroj s predstavom »A gdje je revolucija, stoko?« Boruta Šeparovića. Na programu je i mađarsko-slovensko-hrvatska koprodukcija »Roberto Zucco« u režiji Ivice Buljana

RIJEKA  Predstava »Aleksandra Zec« riječkog HKD Teatra 1. prosinca bit će izvedena u sklopu festivala Desiré Central Station u Subotici.

Redatelj je Oliver Frljić, dramaturg Marin Blažević, a »Aleksandru Zec« tumače Ivana Roščić/Jelena Lopatić, Jelena Lopatić/Mirta Polanović, Tanja Smoje, Igor Kovač, Nikola Nedić, Jurica Marčec i djevojčice: Jana Mileusnić, Lucia Filičić, Nina Batinić i Morana Mladić, članice dramskog studija ZiM (Zajc i Malik) iz Rijeke.

Tema ovogodišnjeg festivala je »Sad ili nikad!«, gostuju kazališta iz Francuske, Mađarske, Slovenije, Makedonije i Belgije, a iz Hrvatske još sudjeluje Montažstroj s predstavom »A gdje je revolucija, stoko?« Boruta Šeparovića. Na programu je i mađarsko-slovensko-hrvatska koprodukcija »Roberto Zucco« u režiji Ivice Buljana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.