Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
26. ožujka 2019.
TVeater Davora Mandića

kolumna Gjenerator izmjenične struje svijesti

Ilustracija / Foto Arhiv NL
Ilustracija / Foto Arhiv NL
Autor:
Objavljeno: 14. rujan 2015. u 8:58 2015-09-14T08:58:33+02:00

Gospodine Gjenero, što možemo očekivati od predizbornog sraza dviju najvećih stranaka uoči parlamentarnih izbora?

– Errrr, to, mmmmm, ćišjkićići eeeee, aaaaa. Kao šjto šjam rekao, predizbornog, eeeeeeeee, sraza, sigurno će, eeeee, biti.

Gospodine Gjenero, koliko će porast BDP-a od 1,2 posto utjecati na rezultate izbora?

– Grrrrrrr, kašlj, mišljim, errrrrrrrrrr, mmm, da Haaaaaaaa deeeeeeeee zeeeeeeeeeeeeeeeeee čeka. A onda, aaaaaaaaaa, ćemo vidjeti kako će, eeeeeeeeee, to utjecati na, javno, oooooo mnijenje. Pogotovo kad, errrrrrr, se postoci, iiiiii, podijele.

Gospodine Gjenero, kako ocjenjujete rad ministara u Vladi Zorana Milanovića?

– Ako bi, errrrrrr, pogledali, errrrrrr, racionalno, mmmm, onda moramo mišljiti da, kao šjto je već rećeno, grrrrrr, Zoran, eeeeeeeeeee, Milanović i njegovi ministri jesu.

Gospodine Gjenero, s kakvim kadrom raspolaže Tomislav Karamarko i postoji li Vlada u sjeni?

– Pa, aaaaaaaaaaa, uzmite u obzir da Tomislav, eeeeeeeeeeee, Karamarko, aaaaaaaaaa, ima, grlj, ovaj kadar koji, eeeeee, ima i s njim može, eeeeee, šjto se takvim kadrom, eeee, može.Gospodine Gjenero, koje teme će u predstojećem razdoblju dominirati u političkom diskursu?

– Pa šjad, errrrr, kad kažjete diskurs, onda se, eeeeeeeeeeee, mora odmah reći da, mmmmmmmmmm, će se to sigurno dogoditi, bit će, eeeeeeee, diskurs o temama, mmmmmmm, od posebne važjnosti jer one, eeeeeeeeee, će dobiti, eeeee, izbore.

Gospodine Gjenero, nemamo još puno vremena, molim vas da mi odgovorite još samo na jedno pitanje: ZAŠTO VAS UPORNO ZOVEMO  U PROGRAM KAD FRFLJATE BEZ VEZE, A NI NE ZNAMO ZAPRAVO TKO STE I ŠTO STE I KOJE SU VAŠE REFERENCE OSIM ŠTO ZNAMO DA SE U JAVNOSTI VOLITE POJAVLJIVATI U KUĆNOJ ODJEĆI, A NA TELEVIZIJE VAS ZOVU UOČI IZBORA PA VAS POTPISUJU KAO POLITIČKOG ANALITIČARA? Oprostite ako vičem.

– Errrrrr, mmmmmmmmm, znaaaaaaaa...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka