Zločin koji je potresao Srbiju

Tragičan epilog nezapamćenog zločina: Umrlo je novorođenče kojeg je otac zlostavljač tresnuo o pod

P. N.

foto: facebook

foto: facebook

Iako je hitna pomoć reagirala brzo, iako je beba odmah prebačena u bolnicu gdje su liječnici borili za njezin život, dijete je na koncu umrlo prije nego li je čestito i počelo živjeti.Stravični zločin koji je šokirao susjednu Srbiju dobio je i tragičan epilog: u beogradskoj Dječjoj bolnici umrla je beba, djevojčica MIlica, koju je “otac iz pakla”, dvadesettrogodišnji Milomir S., bacio na pod i slomio joj lubanju. Nezapamćen zločin počinio je u kući supruginih roditelja, a prethodno je nokautirao majku svoje supruge.


Iako je hitna pomoć reagirala brzo, iako je beba odmah prebačena u bolnicu gdje su liječnici borili za njezin život, dijete je na koncu umrlo prije nego li je čestito i počelo živjeti.


Do zločina je došlo na zabavi koju je organizirala baka ubijenog djeteta, kako bi rođaci i prijatelji po prvi puta vidjeli novorođenče.
– U jednom trenutku supruga se požalila majci da je muž maltretira i fizički i psihički. Zamolila je majku da porazgovara sa zetom i upozori ga da prestane s maltretiranjem. Izbila je žučna svađa, nakon koje je Milomir S. snažno udario punicu u glavu, a potom je zgrabio novorođenče i tresnuo ga o pod, ispričali su svjedoci zločina beogradskim medijima.


Beba je zadobila frakturu lubanje, zbog čega je liječena na neurokirurškom odjelu Urgentnog centra u Beogradu, a potom i u šok-sobi Dječju klinike. Na žalost, nije joj bilo spasa. Ocu iz pakla, koji je pred policijom negirao da je želio povrijediti novorođenče, prijeti deset godina zatvora zbog ovog zločina.


Privedeni otac tvrdi da je bebu ispustio iz ruku tijekom svađe s punicom.