Od zvijezda do trnja

Stotinu puta nastupio je za Brazil, dao 28 golova, a sad je osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja

Hina

foto: Reuters

foto: Reuters

Osuđeni su jer su u jednom milanskom noćnom klubu silovali 22-godišnju djevojku. Presuda je nepravomoćna. Ovo nije prvi put da brazilski napadač ima problema sa zakonom. RIM – Bivši brazilski nogometni reprezentativac Robinho (33) osuđen je na sudu u Milanu na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u grupnom silovanju 22-godišnje Albanke.


Sve se dogodilo još 2013. godine dok je Robinho igrao za Milan, a osim njega na zatvorske kazne osuđena su još petorica muškaraca.


Robinho i njegovi prijatelji su osuđeni jer su u jednom milanskom noćnom klubu silovali 22-godišnju djevojku. Presuda je nepravomoćna i Robinho, koji se trenutačno nalazi u domovini, ima pravo žalbe.
Ovo nije prvi put da brazilski napadač ima problema sa zakonom. U vrijeme dok je igrao u Manchester Cityju završio je na policijskom ispitivanju nakon što ga je 19-godišnja studentica prijavila za spolno uznemiravanje.


Robinho trenutačno igra za Atletico Mineiro, a nosio je dres Milana, Manchester Cityja, Santosa, Real Madrida i kineskog Guangzhou Evergrandea.


Za reprezentaciju Brazila upisao je 100 nastupa i postigao 28 golova.