Vremenska prognoza

Vrijeme danas: U Rijeci će se izmjenjivati sunčana i oblačna razdoblja. Obucite se toplo

P. N.

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

U unutrašnjosti Hrvatske, prognozira Državni hidrometeorološki zavod, dan će biti oblačan, povremeno uz slabu kišu ili rosulju, uglavnom u prvom dijelu dana i to u istočnim i gorskim krajevima. U višem gorju moguća je slaba susnježica i snijeg, a ujutro mjestimice i mraz, prognoza je DHMZ-a.ZAGREB – Vremenske prilike u Rijeci, prema prognozi servisa AccuWeather, danas će donijeti brze izmjene sunčanog i oblačnog vremena. Maksimalna dnevna temperatura, prema ovoj prognozi, ne bi trebala prelaziti dvanaest stupnjeva Celzijevih, dok će se noćna temperatura spustiti na šest stupnjeva Celzija.


U unutrašnjosti Hrvatske, prognozira Državni hidrometeorološki zavod, dan će biti oblačan, povremeno uz slabu kišu ili rosulju, uglavnom u prvom dijelu dana i to u istočnim i gorskim krajevima. U višem gorju moguća je slaba susnježica i snijeg, a ujutro mjestimice i mraz, prognoza je DHMZ-a.


Na Jadranu, osobito sjevernom, bit će djelomice sunčano, a mjestimične kiše ili ponekog pljuska može biti u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, u prvom dijelu dana podno Velebita na udare i olujna.
Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na Jadranu od 12 do 17 stupnjeva Celzijevih.