Hrabri Riječanin

Saša Pavlić: Hvala vam svima, sad se želim vratiti obitelji / Obitelji oboljele djece očekuju konkretne rezultate

P. N.

Foto: D. JELINEK

Foto: D. JELINEK

Vrijedilo je, poruka je poslana, moja medijska epizoda je završila, ne dajem intervju više, želim se vratiti svojoj obitelji, tim je riječima Saša Pavlić završio svoju nevjerojatnu priču nakon izlaska iz zgrade vlade.Za sve detalje sa sastanka pitajte roditelje. Hvala svima što ste me pratili na ovom putu, da podignemo svijest što je bitno u ovoj zemlji, nadam se da će ostati nešto ovog zajedništva.


Vrijedilo je, poruka je poslana, moja medijska epizoda je završila, ne dajem intervju više, želim se vratiti svojoj obitelji, tim je riječima Saša Pavlić završio svoju nevjerojatnu priču nakon izlaska iz zgrade vlade.


Marina Rogušić iz Omiša, majka jednog oboljelog djeteta, koja je bila na razgovoru s premijerom i ministrom Kujundžićem kaže kako su ih upoznali sa svom problematikom.
“Tražili smo odgovore zašto su naša djeca otpisana, tražili smo da se pokrene osnivanje fonda za inovativne terapije koji će se puniti iz državnog proračuna.


Saša je predložio osnivanje radne skupine u kojoj bi bili svi uključujeni kako bi riješili taj problem.Ministar Kujundžić je rekao kako će idući tjedan sazvati povjerenstvo i temeljito prelgedati sve dokumente.


Ostaje na njima da vidimo je li to samo floskula ili će se nešto zaista pokrenuti…


Inzistirali smo na nečemu konkretnom, vidjet ćemo.


Svatko mora imati pravo na liječenje”, rekla je Marina Rogušić.