Strah od epidemije

Restart koalicija zbog širenja zaraze otkazala današnji skup u Zadru, HNS – sve

Hina

Foto Milan Sabic PIXSELL

Foto Milan Sabic PIXSELL

HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonomHrvatska narodna stranka (HNS) zbog ponovnog širenja koronavirusa odlučila je otkazati sve predizborne skupove i pozvala ostale političke stranke da učine isto, poručio je u ponedjeljak predsjednik HNS-a Predrag Štromar.


HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer ništa nije važnije od zdravlja naših građana, navodi Štromar u priopćenju.


Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti, ističe Štromar.
Ranije je objavljeno kako je Restart koalicija, zbog širenja zaraze koronavirusom na zadarskom teniskom turniru Adria Tour, odgodila za ponedjeljak najavljeni predizborni skup i ostale planirane aktivnosti u Zadru.