Poruka na društvenim mrežama

Oglasio se Novak Đoković: Išli smo u ovo čistog srca. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu iskazati koliko mi je žao

P. N.

Foto Marko Dimić PIXSELL

Foto Marko Dimić PIXSELL

"Vjerovali smo da će se na turniru poštivati svi zdravstveni protokoli, a povoljna epidemiološka situacija u našoj regiji učinila nam se kao dobra prilika da ujedinimo ljude oko humanitarne svrhe."Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković obratio se svojim pratiteljima na najpopularnijim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, poručivši da mu je žao što je turnir u Zadru imao posljedice kojima smo ovih dana svjedoci.


– Duboko žalim jer je naš turnir prouzročio štetu. Sve što smo organizatori i ja napravili prošlog mjeseca, napravili smo čistog srca i dobrih namjera. Vjerovali smo da će se na turniru poštivati svi zdravstveni protokoli, a povoljna epidemiološka situacija u našoj regiji učinila nam se kao dobra prilika da ujedinimo ljude oko humanitarne svrhe. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu iskazati koliko žalim zbog svakog slučaja zaraze, napisao je Đoković.