Nove packe Hrvatskoj

Oglasio se i Kacin: ‘Sve što izvozite pripada vama, brojke koje objavljujete nisu prave’

P. N.

Foto CROPIX

Foto CROPIXGlasnogovornik slovenske Vlade Jelko Kacin koji je neuvijeno poručio kako će Hrvatska završiti na “crvenoj listi” i jučerašnji je dan proveo u svojoj vili na – Krku.


“Sve zavisi od hrvatskih vlasti. Koliko ja pratim hrvatske medije, sve je više ljudi koji su pozitivni u Zagrebu dolazi s obale. Neodgovorno je da su otvoreni noćni klubovi, mi imamo sve više i više uvezenih slučajeva u zadnjim danima i mi moramo biti odgovorni prema našim građanima i prije svega prema djeci koja odlaze u školu”, ispričao je za RTL.


Kaže da slovenska Vlada priprema nove mjere, koje će razmatrati idući tjedan. Kaže da će lakmusov papir biti rezultati od utorka nakon čega će se odlučiti što će Slovenija učiniti.
“Sve što izvozite zapravo pripada vama i brojke koje vi objavljujete jednostavno nisu prave jer treba dodati ono što mi sljedećeg dana dobijemo na našim testovima, na ljudima koji su došli iz Hrvatske”, rekao je Kacin za RTL i dodao kako je na Krk došao samo da se spremi i pripremi kuću za zimovanje.