Stigli nalazi

NEMA ŠIRENJA Svi djelatnici i učenici splitske osnovne škole, te Centra za autizam negativni na koronavirus

Hina

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

"Šest djelatnika škole i nešto više od 20 učenika negativno je na COVID 19. Za 14 dana ćemo ponoviti testiranje i vjerujemo da će i ti nalazi biti negativniDjelatnici i učenici splitske Osnovne škole Marjan u kojoj je jedan učenik zaražen koronavirusom negativni su na virus, potvrdila je u subotu ravnateljica županijskog NZJZ-a Željka Karin, a neslužbeno se doznaje da su negativni i nalazi djelatnika i korisnika Centra za autizam.


“Šest djelatnika škole i nešto više od 20 učenika negativno je na COVID 19. Za 14 dana ćemo ponoviti testiranje i vjerujemo da će i ti nalazi biti negativni. To smo od prvog dana pretpostavljali i za ove nalaze, no s koronom se nikada ne zna. Samo jučer smo napravili 140 testova”, kazala je Karin za Hinu.


Desetogodišnji dječak se najvjerojatnije zarazio od svog djeda koji je bio van Hrvatske, a u njegovoj obitelji još je zaraženo mlađe dijete i njihov otac.
Neslužbeno se doznaje da su negativni nalazi i svih djelatnika i korisnika Centra za autizam koji su bili u kontaktu s jednim zaraženim djelatnikom.