Novi podaci

Koronavirus u Hrvatskoj: 34 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 130 osoba

P. N.

Koronavirus / Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Koronavirus / Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U protekla 24 sata testirane su 763 osobe.

U protekla 24 sata zabilježena su 34 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 703.
130 osoba je na bolničkom liječenju, s šest pacijenata na respiratoru.
U protekla 24 sata testirane su 763 osobe.


————-


Podaci iz županijskih stožera:


 NOVO! 13:10 Od posljedica covida-19 u karlovačkoj je bolnici umrla je 85-godišnjakinja iz Vojnića, koja je već bila hospitalizirana, priopćeno je u ponedjeljak iz Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije.
Nakon ožujka, kada je umro poduzetnik iz Karlovca u dobi od 60 godina, to je drugi smrtni slučaj uzrokovan zarazom koronavirusom u Karlovačkoj županiji, gdje je ukupno oboljelo 98 osoba.


U  posljednja 24 sata nije otkriven nijedan novi slučaj zaraze, a 11 zaraženih je na kućnom liječenju.


NOVO! 12:5o Tijekom posljednja 24 sata jedna je osoba umrla, a testiranjem u Kliničkome bolničkom centru u Osijeku utvrđeno je da su dvije osobe pozitivne na koronavirus, priopćio je u ponedjeljak osječko-baranjski Županijski stožer Civilne zaštite.


NOVO! 12:55 Na području Primorsko-goranske županije niti danas nema novozaraženih koronavirusom, dok je jedna osoba izliječena.


NOVO! 12:35 Jedna je osoba umrla, a 24 su novozaražene koronavirusom u Splitsko-dalmatinskoj županiji u zadnja 24 sata, među njima i 11 štićenika te djelatnik Centra za rehabilitaciju u Vrlici.


NOVO! 12:30 U Zagrebu su tijekom jučerašnjeg dana zabilježena tri nova slučajeva zaraze koronavirusom, pa je broj aktivnih slučajeva 190, a 396 osoba je u samoizolaciji, izvijestio je u ponedjeljak zagrebački Stožer civilne zaštite.


NOVO! 11:52- U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđene su dvije novozaražene osobe,  po jedna iz Vukovara i Ivankova, izvijestio je u ponedjeljak županijski  Stožer civilne zaštite.


NOVO! 11:37-U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji zaraza koronavirusom potvrđena je kod jedne žene srednjih godina, izvijestio je u ponedjeljak županijski stožer Civilne Zaštite.


NOVO! 9:31 – Zadarska županija ima danas jedan novi slučaj.


NOVO! 9:10 – Istarska županija javlja kako su unatrag 24 sata uzeta 34 uzorka, a svi su bili negativni. U Puli je noćas preminula još jedna osoba (1947. godište) s više kroničnih bolesti, a bila je štićenik Doma za starije i nemoćne osobe u Umagu.


NOVO! 8:10 – Virovitičko – podravska županija ima dobre vijesti, danas nema novih slučajeva. Testirana je 21 osoba.