Adria Tour

Ivanišević negativan na koronu, mladom tenisaču žao: “Duboko se ispričavam svima koje sam ugrozio”

Portal Novi list

Foto Zvonko Kucelin, Zadarski list

Foto Zvonko Kucelin, Zadarski list

Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili, poručio je IvaniševićNakon što je teniski turnir Adria Tour u Zadru prekinut zbog izbijanja zaraze koronavirusom, svi oni koji su bili u kontakti sa zaraženima podvrgnuti su testiranjima.


Testove su obavili i Goran Ivanišević te tenisači Andrej Rubljov i Aleksander Zverev.


“Moji rezultati testiranja na Covid-19 su negativni, kao i prije pet dana. Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili”, poruka je Gorana Ivaniševića.
Rubljov i Zverev također su negativni na koronavirus, ali ići će u samoizolaciju na 14 dana.


“Duboko se ispričavam bilo kome koga sam potencijalno ugrozio time što sam sudjelovao na turniru u Zadru. Pratit ću preporuke samoizolacije koje sam dobio od liječnika.


Kao dodatna mjera opreza, moj tim i ja ćemo nastaviti s redovnim testiranjem. Želim brz oporavak svima koji su pozitivni na virus, izjavio je Zverev.


Andrej Rubljov također je dobio rezultate prema kojima je negativan na Covid-19.


“Nadam se da će nam se životi uskoro vratiti u normalu i sve ovo možemo podnijeti zajedno. Ovo što se događa u svijetu naša je odgovornost.


To je globalni problem i utječe na sve nas. Zajedno moramo pokušati smanjiti da se virus nastavi širiti tako da ću sljedeća dva tjedna biti u karanteni. Hvala na podršci”, poručio je Rubljov.