ŠIRI SE POPIS OBOLJELIH

I poznata sportska novinarka HRT-a objavila da je zaražena: “Vjerujem u brzo ozdravljenje”

P. N.

foto: Marko Lukunic/PIXSELL

foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim lječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljnoZAGREB – I sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić zaražena je koronavirusom na teniskom turniru u Zadru.


Evo što je objavila na svom Facebook profilu:


“Dragi prijatelji, članovi ove male instagram družine, kolege novinari…uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvjestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan.
Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim lječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje.


Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno.


Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom.


Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena”, napisala je Mirna Zodarić koja se tako pridružila sve dužem popisu zaraženih osoba na teniskom turniru u Zadru.