TRAŽI SUČELJAVANJE

Bernardić: “Imamo politički Stožer, Božinović i Beroš se pod hitno moraju maknuti”

P. N.

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

"Mislim da šalje krivu poruku građanima da je dužnosnicima HDZ-a dopušteno sve dok bi drugi građani morali u samoizolaciju. Stožer je u ovoj situaciji postao politički Stožer, Beroš i Božinović nisu dobro obavili svoj posao, trebaju se maknuti iz Stožera", rekao je lider oporbe na KrkuKRK – Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je zarazu na teniskom turniru u Zadru i priključio se valu oporbenih zahtjeva da premijer Andrej Plenković ode u samoizolaciju.


“Evidentno je da je premijer bio u kontaktu s Đokovićem, sasvim sigurno bi trebao ići u izolaciju. Zašto ne vrijede ista pravila za sve u Hrvatskoj?”, rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić za N1.


Na današnju izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je izjavio kako zna da u SDP-u žele da predsjednik te stranke Davor Bernardić izbjegne predizborno sučeljavanje s njim te ga se zato žele riješiti samoizolacijom, Bernardić odgovara:
“Jedva čekam sučeljavanje, sučelit se možemo i putem videolinka. Ono će se održati u kakvom god obliku.”


Osvrnuo se i na rad Nacionalnog stožera civilne zaštite.


“Mislim da šalje krivu poruku građanima da je dužnosnicima HDZ-a dopušteno sve dok bi drugi građani morali u samoizolaciju. Stožer je u ovoj situaciji postao politički Stožer, Beroš i Božinović nisu dobro obavili svoj posao, trebaju se maknuti iz Stožera”, rekao je lider oporbe na Krku.