Nevjerojatan manevar

AVION SLETIO NA AUTOCESTU RIJEKA – ZAGREB. Pogledajte nevjerojatne fotografije

P. N.

Foto: DVD Vrbovsko

Foto: DVD Vrbovsko

U zrakoplovu je bilo dvoje ljudi, a do prisilnog slijetanja došlo je najvjerojatnije zbog tehničkih problema na avionuNesvakidašnji događaj zbio se na čvoru Ravna Gora, pilot je prisilno sletjeo s cesnom koja se tenutno nalazi na zaustavnom traku autoceste.


Promet nije usporen, nitko nije ozlijeđen a što je uzrok prisilnom slijetanju cesne znat će se nakon što na mjesto događaja izađe zrakoplovni inspektor Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo.


– Vozili smo se prema moru kad je odjednom, dva auta ispred nas, sportski avion sletio na autocestu, valjda mu je bilo oštećeno krilo, udario je nosom, ali uspio je izmanevrirati slijetanje – prenose izjavu svjedokinje 24sata.
“Nesvakidašnja intervencija. Prisilno slijetanje manjeg zrakoplova uslijed tehničkog kvara, na autocestu A6 Zagreb-Rijeka. Slijetanje je prošlo bez ljudskih žrtava samo sa materijalnom štetom”, napisali su vatgrogasci iz Vrbovskog na svom Facebooku.


U zrakoplovu je bilo dvoje ljudi, a do prisilnog slijetanja došlo je najvjerojatnije zbog tehničkih problema na avionu, javlja Hina.Foto: DVD VRBOVSKO


Foto: DVD VRBOVSKOFoto: DVD VRBOVSKO


Foto: DVD VRBOVSKOFoto: DVD VRBOVSKO


Foto: DVD VRBOVSKOFoto: DVD VRBOVSKO


Foto: DVD VRBOVSKOFoto: DVD VRBOVSKO


Foto: DVD VRBOVSKO