Nevjerojatan događaj

TRAGEDIJA NA PEĆINAMA Utopio se muškarac: ‘Prijatelji su ga gurnuli u more, bili su pijani. Nismo ga uspjeli spasiti’

P. N.

Događaj su nam potvrdili iz Policijske uprave primorsko - goranske, iz koje ne navode uzrok smrti stradalogNa plaži na Pećinama pored hotela Jadran sinoć je došlo do utapanja muškarca. Tragičan događaj imao je, međutim i strašnu “predigru” – nesretnika je u more gurnula skupina drugih muškaraca koji su se u tom trenutku nalazili na plaži.


Događaj su nam potvrdili iz Policijske uprave primorsko – goranske, iz koje ne navode uzrok smrti stradalog. O tome će izvijestiti nakon očevida koji još traje.


Sve je na društvenim mrežama opisao jedan od svjedoka.
“Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije.Prilikom dolaska na Pećine (stijene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina.


Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more.


Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno.


Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.


U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac šta glumiš”, “nemoj da podivljam pa ce gospoda policija morat’ pucat’ po meni”.


Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa čak i zatvorski.


Jedan život je izgubljen,ali se nadam da će odgovorni znat kazniti ovo, napisao je A. V.