Neviđena tortura

Srpkinja otela, pa satima mučila i rezala nožem muškarca kako bi priznao da je ljubavnik njenog muža

Portal Novi list

Ilustracija / Foto Pixsell

Ilustracija / Foto Pixsell

Darija C.V. je osumnjičena da je s Draganom K. presrela suprugovog ljubavnika, pa ga otela i odvela u svoju kuću. Cijelu torturu mobitelom su snimani ukućaniU selu Strižilo kod Jagodine u srbiji uhićena je žena zbog sumnje da je s još jednim muškarcem otela i mučila muškarca kako bi priznao da je ljubavnik njenog supruga. Ispitivali su ga i rezali nožem po ruci, pišu mediji u Srbiji, navodeći da je riječ o 40-godišnjoj Dariji C.V. i  njenom kompanjonu 43-godišnjem Draganu K.


Darija je osumnjičena da je s Draganom presrela muškarca za kojeg je držala da je suprugov ljubavnika, pa ga otela i odvela u svoju kuću. Cijelu torturu mobitelom su snimani ukućani. Snimka je objavljena na društvenim mrežama, a vidi se muškarac kako uplakan sjedi na kauču. Pored njega je navodno Dragan K., dok ga ispituje Darija C.V.


U jednom trenutku uzima nož i prilazi mu: “Priznaj koliko puti si se je*ao s Muom! Priznaj koliko”, vikala je.
Muškarac joj odgovara da nijednom nije imao seksualne odnose s njezinim suprugom, na što ga ona više puta ubada u ruku. Napadnuti muškarac cijelo vrijeme sjedi na kauču i zapomaže.


“Ma i nije neka šteta da umre”


“Ma i nije neka šteta da umre”, komentira Dragan K.


Ispitivanje muškarca trajalo je više sati, a na koncu je pod torturom priznao da je bio ljubavnik njezinog muža, pišu Večernje novosti.


“Priznaj kako si pio majčino mlijeko, hajde sad do detalja priznaj gdje ste se j*bali i koliko puta”, nastavila je vikati žena, nakon čega se snimka prekida.


Muškarcu su nakon torture previli ruku i pustili ga na slobodu. Otišao je na policiji u prijavio slučaj. Dariji C.V. i Draganu K. određeno je mjesec dana pritvora.


Kurir je pričao s napadnutim muškarcem, Igorom S., koji je otkrio da su ga oteli iz kuće, maltretirali i tjerali da prizna da je u vezi s Darijinim mužem.


“Mokrili su po meni, rezali me po tijelu”


“Mokrili su po meni, htjeli su mi odsjeći spolovili, a rezali su me po tijelu”, ispričao je Igor o svojoj torturi.


Dodaje da, iako je homoseksualac, nema nikakve veze s njezinim mužem, koji je inače Španjolac, i samo ga je dva puta slučajno sreo. No, Darija i njen kompanjon inzistirali su da sve prizna, tvrdi Igor S., kako bi Darija dobila dvoje djece koje ima u braku sa suprugom, od kojeg se razvodi.


“Cijelo vrijeme sam odbijao priznati, pa su me počeli zvjerski mučiti. Vezali su me i okrenuli naopačke. Tukli su me, sjekli, mokrili po meni, sjekli kožicu na spolovilu i prijetili da će mi ga odsjeći.


Stravična tortura je trajala satima i na kraju sam priznao da smo bili intimni, a oni su to sve snimili mobitelom. Uplašio sam se da će me ubiti pa sam zato priznao! I dalje sam u šoku, bojim se za svoj život. Ni sam ne mogu vjerovati što mi se sve dogodilo”, ispričao je za Kurir oteti muškarac.