Bizarni incident u Baškoj Vodi

OBRAČUN NA MORU: Šestorica Poljaka tukla se na izletničkom brodu zbog glazbe

Hina

foto-ilustracija: arhiva NL

foto-ilustracija: arhiva NL

Neslužbeno se doznaje kako je motiv za tučnjavu bio izbor glazbe koja se slušala na izletničkom brodu na kojem je bilo puno putnika, a svi privedeni Poljaci bili su pod utjecajem alkohola.SPLIT – Zbog sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je u nedjelju (6. svibnja) jedna osoba teško ozlijeđena, makarska je policija protiv dvojice državljana Poljske podnijela kaznene prijave i prekršajne protiv sve šestorice, izvijestila je policija u utorak, a motiv sukoba je, po neslužbenoj informaciji, bio izbor glazbe koja se slušala na izletničkom brodu.


Splitsko-dalmatinska Policijska uprava priopćila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad više osoba koje su Baškoj Vodi narušavale javni red i mir u nedjelju u 18.45 sati na izletničkom brodu, a potom se posvađale i potukle na rivi. Policija u postaju privela sedmoricu Poljaka, no tijekom kriminalističkog istraživanja se pokazalo kako su u tučnjavi sudjelovala šestorica.


Šva šestorica, u dobi od 18 do 51 godine, osumnjičena su za prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su im izdati prekršajni nalozi. Protiv dvojice, 33-godišnjaka i 43-godišnjaka su podnesene i kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog utvrđene sumnje da su sudjelovali u tučnjavi u kojoj je 51-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu zbog čega mu je u bolnici pružena liječnička pomoć.Neslužbeno se doznaje kako je motiv za tučnjavu bio izbor glazbe koja se slušala na izletničkom brodu na kojem je bilo puno putnika, a svi privedeni Poljaci bili su pod utjecajem alkohola.