Skupo pijanstvo

Mlada vozačica napravila kaos u centru Rijeke: Prijeti joj kazna od nevjerojatnih 63.000 kuna! Pogledajte što je sve “zgriješila”

Šarlota Brnčić

U pitanju je 23-godišnjakinja koja je pri koncentraciji alkohola od 2,23 promila upravljala motociklomNoćas je, u središtu Rijeke, u Ulici Moše Albaharija, oko 1.10 sati, alkoholizirana vozačica izazvala prometnu nesreću s materijalnom štetom.


U pitanju je 23-godišnjakinja koja je pri koncentraciji alkohola od 2,23 promila upravljala motociklom marke TGB, bez registarskih oznaka i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.


Osim toga, prije prometne nesreće u kojoj je udarila u dva parkirana automobila, na semaforu je prošla kroz crveno svjetlo, te se nije zaustavila na svjetlosne znakove policijskih službenika već je nastavila vožnju i izazvala prometnu nesreću.
Potom je privedena u policijske prostorije, a po završetku postupanja i zbog svih tih prometnih prekršaja, nadležnom je općinskom sudu za 23-godišnjakinju predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana.