Kod Jadranova bježao policiji bez vozačke, u autu mu našli i švercani duhanPrimorsko-goranska policija je u nadzoru prometa kod Jadranova zatekla dvojicu muškaraca u osobnom automobilu, vozač je imao zabranu vožnje, a u automobilu je pronađeno 400 grama krijumčarenog duhana, priopćeno je u srijedu iz policije.


 


Policija je pokušala zaustaviti automobil Ford riječkih registracija kod Jadranova sinoć oko 22,50 sati, 26-godišnji vozač je pokušao pobjeći, no vrlo brzo je zaustavljen. Utvrđeno je da je mladić vozio iako mu je zabranjeno upravljanje vozilima B-kategorije. Ni on, niti 24-godišnji suvozač nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima, a  suvozač nije kod sebe imao ni osobne dokumente, naveli su iz Policijske uprave primorsko-goranske.
 


U automobilu je bilo 400 grama duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija, pa je privremeno oduzet a dvojac je priveden u Policijsku postaju Crikvenica.


 


Po završetku kriminalističke istrage, prijavljeni su zbog prekršaja  Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a zbog nedopuštenog posjedovanja duhana obaviještena je i Carinska uprava zbog kršenja Zakona o trošarinama.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.