Strašno

Horor kraj Karlovca: U automobilu izgorjela osoba, ne izgleda kao prometna nesreća

Portal Novilist.hr

Photo Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Photo Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zasad se ne zna radi li se o posljedicama prometne nesreće, samoubojstvu ili možda o ubojstvuKARLOVAC U automobilu koji je u potpunosti izgorio u Vukmaniću kraj Karlovca smrtno je stradala jedna osoba, koja je također izgorjela, javila je to jutros nešto prije 7 sati policija.


Oni su dojavu s terena zaprimili u 4.27 sati te od tada utvrđuju sve činjenice vezane za slučaj. Na mjestu događaja provodi se očevid, javlja KAportal


U ovom trenutku ne zna se radi li se o posljedicama prometne nesreće, samoubojstvu ili možda o ubojstvu, odnosno ništa od toga se ne može isključiti, a još se ne može govoriti niti o točnom vremenu smrti.


KAportal doznaje je vozilo pronađeno na mjesnoj prometnici, na nizbrdici na samom kraju sela koja vodi prema šumi. Ne izgleda kao da je vozilo u nešto udarilo. Policija je vozilo prekrila najlonom.
U svojem jutrošnjem policijskom priopćenju u 8.25 policija je potvrdila da se radi o automobilu marke Opel karlovačkih registracija.


– Jutros u 04.27 sati zaprimljena je dojava da je uz cestu na području Vukmanića izgorio osobni automobil Opel, karlovačkih registarskih oznaka.


Požar su ugasili vatrogasci te je nakon toga u vozilu uočeno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. U cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti ovog događaja na mjestu događaja policija provodi očevid, naveli su iz policije.