Anne Cecile Pinel

ANALIZA DEFINITIVNO POTVRDILA ‘Pronađeni posmrtni ostaci pripadaju nestaloj Francuskinji’

P. N.

Nesretna Francuskinja je na festivalu psihodelije pored Slunja bila s prijateljicom. Navodno je prije nego je odšetala iz festivalskog kampa uzela LSD i plesala. Nakon toga joj se izgubio svaki trag



Danas je stigla definitivna potvrda – posmrtni ostaci pronađeni prije devet dana pored napuštene kuće u Tržiću Tounjskom pripadaju Anne Cecile Pinel, Francuskinji koja je u srpnju 2014. nestala tijekom festivala Memento Demento kod Slunja.


– Povodom više upita novinara zaprimljenih u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, ovo državno odvjetništvo u mogućnosti je odgovoriti da je danas zaprimilo nalaz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


Iz spomenutog nalaza Zavoda proizlazi kako je provedena molekularno-genetska analiza posmrtnih ostataka nepoznate osobe pronađenih 7. siječnja 2018. u mjestu Tržić Tounjski, zaseok Ključ, te kako navedeni posmrtni ostaci pripadaju državljanki Republike Francuske (1991.), priopćili su danas iz DORH-a.




Nesretna Francuskinja je na festivalu psihodelije pored Slunja bila s prijateljicom. Navodno je prije nego je odšetala iz festivalskog kampa uzela LSD i plesala. Nakon toga joj se izgubio svaki trag, a opsežna i višednevna potraga prije četiri godine nije dala rezultate. Sve do 7. siječnja kad su tijelo nestale djevojke slučajno pronašli lovci.