Sudbina Vatrenog

Trener Bayerna želi Perišića u klubu i sljedeće sezone, ali milanski Inter traži previše: “Znamo koje su njegove kvalitete”

Portal Novilist.hr

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Znamo koje su Ivanove kvalitete. Pokazao nam je to danas, ali i u prijašnjim utakmicama. Nažalost, u drugom dijelu sezone je imao problema s ozljedama, ali sada je tu i spreman je - rekao je Hansi FlickMUNCHEN Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić pogotkom u 14. minuti polufinala Njemačkoga kupa otvorio je put minhenskome Bayernu do finala, iako prvotno nije trebao ni igrati od prve minute. Perišić je odlično zamijenio ozlijeđenoga Gnabryja, zbog čega se u njemačkim medijima sve više piše o budućnosti Hrvata u Bayernu.


Trener Hansi Flick želi ga vidjeti u svojim redovima i sljedeće sezone, ali uprava kluba ne može se dogovoriti s milanskim Interom oko visine odštete. Talijani navodno traže 20 milijuna eura, dok Bayern ne pristaje na toliki otkup ugovora.


– Znamo koje su Ivanove kvalitete. Pokazao nam je to danas, ali i u prijašnjim utakmicama. Nažalost, u drugom dijelu sezone je imao problema s ozljedama, ali sada je tu i spreman je – rekao je Flick o Perišiću nakon polufinala Kupa.