Iznenadna smrt

Muškarac osumnjičen za provalu preminuo u prostorijama riječke policije

Vladimir Mrvoš

1. Policijska postaja Rijeka / Snimio Damir ŠKOMRLJ

1. Policijska postaja Rijeka / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Tijekom obilaska uhićenika u prijepodnevnim satima službujući policijski službenik uočio je kako navedena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Unatoč pokušajima reanimacije, liječnici su konstatirali smrt uhićenikaRIJEKA  U četvrtak je u službenim policijskim prostorijama I. policijske postaje Rijeka došlo do smrtnog slučaja uhićene osobe.


 


Riječ je o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je 23. srpnja oko 3.45 sati uhićen u središtu Rijeke, u ulici Viktora Cara Emina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.
 


Tijekom obilaska uhićenika u prijepodnevnim satima službujući policijski službenik uočio je kako navedena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć.


Unatoč pokušajima reanimacije, liječnici su konstatirali smrt uhićenika. S ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti, mrtvo tijelo 37-godišnjaka je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.


U tijeku je kriminalističko istraživanje koje provodi stručni tim Ravnateljstva policije, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.