Javni natječaj

Porin traži voditelja Proizvodnog parka Torpedo

Helena Fogas

Prijave na natječaj podnose se elektroničkim putem na adresu [email protected], a kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan se u prijavi na natječaj pozvati na to pravoRIJEKA  Do 9. rujna ove godine otvoren je javni natječaj Trgovačkog društva Riječka razvojna agencija Porin koji je objavljen 1. kolovoza, za radno mjesto Voditelj Proizvodnog parka Torpedo.


Voditelj bi, između ostaloga, trebao planirati, organizirati i nadzirati proizvodnju sukladno tehnološkim procesima, nadzirati ostvarenje planova proizvodnje, raditi na poboljšanju i unapređenju proizvodnje na što ekonomičniji način, identificirati probleme vezane za proizvodnju i pronalaziti njihova rješenja. Također, budući voditelj bit će odgovoran za opremu, ulazne sirovine i izlazne gotove proizvode, morat će nadzirati provedbu procesa zaštite na radu, održavanje proizvodnog pogona, morat će pronalaziti nove klijente i održavati suradnju s postojećima…


Zainteresirani kandidati moraju imati VSS ili višu spremu – strojarstvo, elektrotehnika, mehatronika, brodogradnja, zrakoplovstvo, građevinarstvo, metalurgija i industrijski dizajn, moraju imati pet godina relevantnog radnog iskustva, kompetencije u području 3D modeliranja i povratnog inženjerstva, te znanja engleskog jezika u govoru i pismu.
Prijave na natječaj podnose se elektroničkim putem na adresu [email protected], a kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo.


Riječka razvojna agencija Porin zadržava pravo ne odabrati niti jednog kandidata.