Kup odbojkaša

Odbojkaši Rijeke u Splitu traže novo iznenađenje i prolaz u polufinale Kupa Hrvatske

Ivan Volarić

Kristijan Smiljanić/Foto Arhiva NL

Kristijan Smiljanić/Foto Arhiva NL

Riječki odbojkaši su na početku sezone već iznenadili Split i odnijeli bodove s PoljudaRIJEKA Odbojkaši Rijeke večeras u Splitu (19 sati) imaju priliku ostvariti prvi značajan cilj ove sezone – plasirati se u polufinale Kupa Hrvatske. Za takvo nešto trebat će pružiti osjetno bolje izdanje nego prošloga vikenda kada su doživjeli prvenstveni poraz od Mladosti u Zagrebu. Poraz kraj Save nije iznenađenje, ali jest vrlo slabo izdanje igrača trenera Velimira Liverića.


– Popričali smo o toj utakmici, pristup utakmici jednostavno nije bio dobar. Bez obzira na snagu suparnika, morali smo bolje reagirati. Vjerujem da je to bio naš slab dan i da ćemo to potvrditi već u Splitu – govori Velimir Liverić, trener riječkih odbojkaša, koji su na početku sezone iznenadili vrlo kvalitetne Splićane i odnijeli bodove s Poljuda.


Ovoga puta Riječani više ne mogu igrati na kartu iznenađenja.
– Sigurno nam ovoga puta neće biti lako unatoč tome što su u Splitu tek izašli iz samoizolacije i neko vrijeme nisu trenirali. Osim toga, igraju na domaćem parketu. Međutim, i nama je želja pobjeda i plasman u polufinale i sigurno ćemo pružiti sve od sebe da to i ostvarimo – rekao je Liverić.