LOKALNI IZBORI

Mario Šutej vodi nezavisnu listu u Brodu Moravicama: ‘Znam kakvi problemi muče mlade obitelji’

Danijela Pleše

Trudit ću se da svi mještani budu upoznati s većim planovima i projektima Općine Brod Moravice te povećati transparentnost rada Općine, ističe kandidat Mario ŠutejBROD MORAVICE – U ime Nezavisne liste »Mladi za novu budućnost«, kandidat za načelnika Općine Brod Moravice je Mario Šutej koji se odlučio kandidirati zbog svojih sumještana, a uz podršku obitelji i prijatelja. Šutej je završio Željezničku tehničku školu u Moravicama, a odmah nakon punoljetnosti postao je aktivni sudionik Domovinskog rata. Pune 24 godine radio je kao poštar, većinom u općini Brod Moravice, što ga je i približilo svojim sumještanima te ga potaknulo da pokuša riješiti dio njihovih problema.


– Zahvaljujući tom poslu, na stotine puta sam prošao kroz sela naše općine, upoznao sam se i razgovarao s mještanima te nerijetko čuo njihove probleme i želje. Imam iskustvo rada u inozemstvu te znam kakvi problemi muče mlade obitelji. Trenutno sam zaposlen u Palfingeru u Delnicama. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja u kandidaturi, a i u ostalim imenima s popisa naše nezavisne liste.
Svi se međusobno znamo još od mlađih dana, povezani smo te smo zajedno i sastavili program naše nezavisne liste i spremni smo uvesti promjene, rekao nam je kandidat za načelnika Općine Brod Moravice Mario Šutej, ujedno i aktivni član Planinarskog društva Vršak, Etnoudruge Turanj, a bio je i jedan od osnivača Udruge mladih za koju se nada da će biti ponovo aktivirana.


– Trudit ću se da svi mještani budu upoznati s većim planovima i projektima Općine Brod Moravice te povećati transparentnost rada Općine. Kao nezavisni kandidat, jednako ću poštovati sve mještane bez obzira na stranačku pripadnost, podržavati rad svih udruga, poželjeti dobrodošlicu svima koji dosele u naše lijepo mjesto. Skromni proračun općine koristit ćemo za prioritetne projekte koji će biti za dobrobit što više mještana, poručio je na kraju Mario Šutej.