Projekt se nastavlja

HNL će i ove sezone suditi ciparski suci! HNS i Ciparski nogometni savez produžili poslovnu suradnju pod pokroviteljstvom UEFA-e

Portal Novi list

Bruno Marić/Foto PIXSELL

Bruno Marić/Foto PIXSELL

Zahvaljujem na velikoj podršci predsjedniku Marijanu Kustiću, dopredsjedniku Slavku Prišćanu, svim članovima Izvršnog odbora HNS-a i, naravno, Zvonimiru Bobanu bez kojeg ne bi bilo ovoga projekta - rekao je Bruno MarićRIJEKA Hrvatski nogometni savez potpisao je pod pokroviteljstvom Europske nogometne federacije Uefe poslovnu suradnju s Ciparskim nogometnim savezom.


U ime krovne organizacije hrvatskog nogometa istu je potpisao dopredsjednik Slavko Prišćan, a poslovna suradnja se odnosi na razvoj sudaca i razmjenu sudačkih timova.


Uz Slavka Prišćana, u delegaciji HNS-a bio je i predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić.
“Kad sam osmislio ovu ideju o razmjeni sudaca, imao sam nadu da će to biti za dobrobit, prije svega, hrvatskog suđenja, a posljedično i hrvatskog nogometa. Činjenicu da je Uefa stala iza ovog projekta ove godine smatram velikim zamašnjakom za daljnji razvoj hrvatskog suđenja i sjajnu pozornicu za naše suce koji su sada u europskim utakmicama angažirani triput više nego prije. Zahvaljujem na velikoj podršci predsjedniku Marijanu Kustiću, dopredsjedniku Slavku Prišćanu, svim članovima Izvršnog odbora HNS-a i, naravno, Zvonimiru Bobanu bez kojeg ne bi bilo ovoga projekta”, istaknuo je Bruno Marić.