Evan Dando

Frontmen Lemonheadsa izgubio novčanik, pa na svoj način nagradio poštene nalaznike

T.I.

Foto: Tihomir Ivka

Foto: Tihomir Ivka

Shvativši da nema novčanik, objavio je na Twitteru što mu se dogodilo i zamolio poštenog nalaznika da mu vrati novčanik s vozačkom dozvolom i dvije bankovne kartice, sumnjajući da mu je ispao negdje na ulici s obzirom da je taj dan dosta hodao okoloNema goreg nego kad izgubite novčanik, čak i ako u njemu nema bog zna koliko novca. Probije vas hladan znoj kad se sjetite koliko je gnjavaža oko izrade novih osobnih dokumenata i bankovnih kartica. Vjerojatno se tako potkraj veljače osjećao Evan Dando, frontmen 90-ih jednog od najpopularnijih indie rock bendova The Lemonheads, kad je negdje tijekom dana „posijao“ novčanik u Cape Codu u Massachusettsu.


Shvativši da ga nema, objavio je na Twitteru što mu se dogodilo i zamolio poštenog nalaznika da mu vrati novčanik s vozačkom dozvolom i dvije bankovne kartice, sumnjajući da mu je ispao negdje na ulici s obzirom da je taj dan dosta hodao okolo.


Nije prošlo deset minuta, odgovorio mu je zaposlenik lokalnog supermarketa i obavijestio da im je novčanik predan i da će ga čuvati u trgovini dok ne dođe.
Ne znamo je li Dando ostavio koji dolar osoblju koji su mu pričuvali dragocjene osobne stvari, ali frontmen Lemonheadsa se ipak odužio na način na koji to najbolje zna i umije. Donio je čovjek akustičnu gitaru i zapjevao u supermarketu pjesmu „Confetti“ s „It’s A Shame About Ray“ albuma iz 1992. godine.