uživa s bebom

Fani Stipković progovorila o majčinstvu: ‘U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju…’

M. Č.

Foto: Instagram/Fani Stipković

Foto: Instagram/Fani Stipković

Ispričala je kako je izabrala ime za sina, te kako ju je promijenila uloga majke...Televizijska novinarka Fani Stipković krajem je listopada prošle godine na svijet donijela sina, Nicolása Valentina. To je njeno prvo dijete sa suprugom Fernando Hierro, a sada je progovorila o svojem novopečenom iskustvu majčinstva.


Naime, zajedno s mužem i sinom pozirala je za naslovnicu španjolskog magazina Hola!, te podijelila svoje dojmove.


View this post on Instagram

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)


,,O djetetu sam počela razmišljati puno kasnije. Možda godinu ili dvije prije susreta s Fernandom… Pretpostavljam da je taj osjećaj bio naglašen pronalaskom upravo one prave osobe, nešto što je također prirodan proces: pronaći najbolju moguću osobu za zasnivanje obitelji, zar ne? I to se dogodilo s Fernandom, i to u najboljem mogućem trenutku. Vjerojatno zato sada imam više mira. I osjećam se zrelije…”, otkrila je Fani.
Potom je podijelila i kako je izabrala ime za svog sina. ,,’Valentín’, jer ga je osmislio svetac, i ‘Nicolas’, jer… jer je to bilo otkrivenje”, objasnila je.


Ispričala je i da ju je majčinstvo zaista promijenilo, na bolje. ,,Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi… Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari… Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen… Živim stanje čiste ljubavi”, priznala je Fani, te naposljetku zaključila kako dječak ima njezin nosić i oči, no tatin osmijeh.