POVRATAK KONCERTIMA

Dubrovački Silente nastupio na dobro ispunjenoj Trsatskoj gradini: “Terca na tišinu” čarobne riječke noći

Ervin Pavleković

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Riječka je publika na trsatskoj Gradini mogla uživati u brojnim pjesmama poznate dubrovačke grupe koja je na scenu stupila još 2013. godine s uspješnim singlom "Terca na tišinu", a tu su pjesmu i sinoć izveli.Nakon Borisa Štoka i grupe Jonathan, na red za koncert na Gradini došla je i poznata dubrovačka grupa Silente za koju malo tko nije čuo. Grupa je večeras nastupila u okviru serije nastupa koji prethode Ljetu na Gradini, a nastup u Rijeci bio im je treći u nizu, nakon onih u Varaždinu i Splitu.


Riječka je publika na trsatskoj Gradini mogla uživati u brojnim pjesmama poznate dubrovačke grupe koja je na scenu stupila još 2013. godine s uspješnim singlom “Terca na tišinu”, a tu su pjesmu i večeras izveli.

Iste je godine uslijedila i velika uspješnica grupe, pjesma „Još jednom“ koju su također izveli, a niz pjesama nastavio se s „Čudna ili čudesna“, „Rekla si“, „Neobranjivo“ i drugim starijim hitovima grupe, kao i nekim novijim pjesmama poput „Navečer se srca lome“, „Mene moje uši lažu“ ili pak „Nikada ovako“.


SNIMIO: VEDRAN KARUZA


Glazbenom sastavu Silente ovaj je, riječki, nastup treći u tri dana, nakon splitskog i varažinskog nastupa, stoga su bili dobro „uštimani“ i raspoloženi za svirku vjernoj riječkoj publici koje je svakako bilo.


Grupa Silente na hrvatskoj je sceni od 2013. godine, a dosad je objavila tri studijska albuma. Grupa se sastoji od petero članova; osim braće Tibora i Sanjina Karamehmedovića koji potpisuju tekstove svih pjesama grupe dosad, bend čine pjevačica Doris Kosović, violinistica Ivana Čuljak i bubnjar Ivuša Gojan.