Jenna Dewan

Bivša žena jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu ponovo u bračnim vodama

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Glumica Jenna Dewan objavila je zaruke sa glumcem Steve KazeeomGlumica Jenna Dewan, zvijezda filma “Step up”, tijekom snimanja je upoznala svog bivšeg muža Channing Tatuma. Na žalost mnogih obožavatelja, jedan od omiljenih holivudskih parova se rastao, a popularna je glumica nedavno objavila i nove zaruke, prenosi E!News.


Na svom je Instagram profilu objavila da je zaručena s glumcem Steve Kazeeom. “Imam cijeli život za ljubav i rast sa tobom… imaš moje srce”, napisala je u opisu slike.


Objava nije iznenađenje s obzirom da je par objavio i dolazak djeteta. Kazee je objavio istu sliku zaruka na svom Instagram profilu.
Jenna je već majka šestogodišnje djevojčice koju ima iz braka s Tatumom.


“Jenna je prije javne objave, javila Channingu vijesti o prinovi i on je vrlo sretan zbog svoje bivše žene”, kaže izvor za E!News.


Dewan i Kazee su u vezi od 2018. godine. “Upoznali su se kroz zajedničke prijatelje i odmah su kliknuli. Jako joj se sviđa i vrlo je sretna. Krenula je dalje nakon rastave i sretna je zbog upoznavanja nekog novog. Steve je cijeni i radi sve kako treba. Veseli se budućnosti”, kazao je izvor na početku njihove veze.