TRENINZI BEZ SIMMONSA

Zvijezda Philadelphia 76ersa odbila doći na pripreme momčadi, karijeru želi nastaviti negdje drugdje

Hina

Reuters

Reuters

Prvo je zajedno sa svojim agentom obavijestio čelnike kluba da želi odlazak, a sada su američki mediji obznanili da je Simmons odbio dolazak na pripreme.PHILADELPHIA Uskoro s pripremama za novu NBA sezonu kreću igrači Philadelphije, ali tamo se neće pojaviti Ben Simmons.


Prvi izbor na draftu 2016. godine od mnogih je označen kao glavni krivac što su 76ersi ispali u konferencijskom polufinalu prošle sezone od Atlante.


Neki, poput glavne zvijezde Embiida, su o tome i javno govorili, a Simmons je već tada naznačio da želi promijeniti klub i zaigrati izvan Philadelphije gdje je od početka NBA karijere.
Prvo je zajedno sa svojim agentom obavijestio čelnike kluba da želi odlazak, a sada su američki mediji obznanili da je Simmons odbio dolazak na pripreme.


Simmons je, inače, bio u središtu pažnje tijekom prošlog doigravanja zbog užasnog šuta s linije slobodnih bacanja (34 posto u doigravanju), a u seriji protiv Atlante je promašio čak 27 bacanja. Inače ima ispod 60 posto s linije slobodnih bacanja u karijeri ili, pak, ispod 15 posto šut za tri poena u karijeri.


Ugovor Simmonsa je vrijedan 147 milijuna američkih dolara i traje još četiri godine.