Izbornik Vatrenih

Zlatko Dalić: “Nemamo za čime žaliti, to je nogomet i idemo dalje. Luka? Sam će odlučiti”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Modrić? Luka će sam odlučiti kako dalje, kao i Perišić i Brozović, naši sjajni veterani su odigrali bez problema 120 minuta i moramo biti ponosni - rekao je izbornik



ROTTERDAM Nakon poraza u drami jedanaesteraca protiv Španjolske, pred kamere Nove TV stao je i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.


– Čestitam Španjolcima na osvojenoj Ligi nacija, čestitam i našim igračima i navijačima. Ovo je bilo sjajno, velika borba. Ovaj put nismo uspjeli na penale i šteta, ali moramo biti ponosni na sve ovo što je Hrvatska napravila u Ligi nacija. Možda je nama malo više nedostajalo konkretnosti prema naprijed, ali nisu ni oni ništa stvorili. Bilo je teže istrčati 120 minuta poslije Nizozemske, ali nemam za čim žaliti to je nogomet, penali su lutrija – rekao je Dalić te potom prokomentirao i kapetana Modrića:


– Žao mi je zbog 35 tisuća Hrvata koji su došli ovdje. Modrić? Luka će sam odlučiti kako dalje, kao i Perišić i Brozović, naši sjajni veterani su odigrali bez problema 120 minuta i moramo biti ponosni. Imamo potencijala, najvažniji su igrači koji su tu da se oko njih stvara okosnica.